Details, Fiction and su kaçağı tespit

Wiki Article

Dürüst işinin ehli thirty yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Neyse ki, kameralı su kaçak tespiti gibi teknolojik yöntemlerle, sızıntının tam yeri kolayca belirlenebilir. Bu yöntem, boru hatlarının içine yerleştirilen bir kamera ile boruların durumunu detaylı olarak inceleyerek sızıntının yerini tespit eder

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden a hundred% noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz thirty dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artworkık tesisatınıza zarar vermeyin.

 Deneyimli ustalarımız riskleri en aza indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

Şimdi banyomun farklı bir yerinde yine su kaçağı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Evinizde ya da yukarıda saydığımız mekanlardan herhangi birinde iseniz ve tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su sayacınız sürekli dönüyorsa bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

Soruna göre kullanmış olduğumuz su kaçağı tespit cihazı seçeneklerimiz ile en sağlıklı tespit işlemini gerçekleştiririz. Sizler de su kaçağı su kaçağı tespiti bulma fiyatları konusunda detaylı bilgi almak için Protesisat firmamız le iletişim kurabilirsiniz.

Su kaçağı tespiti sonrasında size tam bir fiyat teklifi sunuyoruz. Onarım işlemleri için ek ücret talep etmiyoruz, teklifimizde belirtilen fiyatlar kapsamında hizmet alırsınız.

Sızıntılar sadece evin su kaçağı tespiti içinde olmaz, dışarıda da gerçekleşirler. Dış hortumlarını bir bahçe hortumu takarak kontrol edin; Hortum çalışırken su kaçağı tespit bağlantı suyun arasından sızıyorsa lastik hortum contasını değiştirin ve tüm bağlantıların sıkı olduğunu tekrar kontrol edin.

AQUAPHON ® Su kaçak tespit cihazı birinci sınıf bir su sızıntısı tespit sistemidir. Değerini defalarca ispat etmiş AQUAPHON ® A 200 sisteminin iyi yapılanmış mikrofon teknoloisi ile A 150 alıcısı bir araya gelerek sızıntıların profesyonel ön yer tespitini ve kesin noktasal yer bilgisini vermektedir. Yüksek kaliteli mikrofonlar ve kablosuz su kaçağı tespiti kulaklıklarla bağlanan bu cihaz, mükemmel reprodüksiyon kalitesiyle etkileyicidir. Ekran, güvenilir ve farklılaştırılmış değerlendirme için gürültüyü görselleştirerek destek sunar.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Su tesisat uzmanları, bu teknolojileri kullanarak su kaçaklarını hızlı ve doğru bir şekilde teşhis edebilir.

Merhaba ben Sadettin Elektrik ustasıyım 35 yıldır bu mesleği yapıyorum, Su tesisatı ve mekanik işlerinden de anlıyorum, Her türlü Elektrik ve su kaçağı tespit tesisat işlerinizde gardenımcı olurum..

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Report this wiki page